Andas

   

        Lek & Visa       

             Andas                   

Ett Lyckligt Ingenting                                  

   Med Blicken i det Blå

På den här sidan delar jag med mig av den del av mitt låtskrivande

som berör den andliga dimensionen


12 nov - 19 Häromdan fick jag besked om att jag tilldelats ett stipendium från Anders Frostenssons stiftelse för psalm och sång. Det känns så klart uppmuntrande att mina texter kan få psalmstatus. Men det innebär också att jag vill hänga på och skriva nåt nytt. Det jag gärna vill ge uttryck för är betydelsen av att ta sig tid för tystnad och stillhet - meditation och lyssnande. Det är vad jag lägger in i Jesus uppmaning "Sök först Guds rike så ska ni få allt det andra" Det blev den här sången som ni kan lyssna på från rutan längre ner ⬇️

      

   1993 gav jag ut två kassettband med sånger som berättar om både ett andligt sökande och ett, ibland smärtsamt, sökande efter mig själv. Jag har känt ibland att jag har vuxit ifrån dessa sånger, och har inte delat dem så mycket. Min Gudsbild, världsbild har förändrats, eller kanske mest mitt sätt att uttrycka mig.

    Provlyssna

Nu vill jag hur som helst dela med mig av dessa sånger och har laddat upp dem på Spotify, iTunes mm och kan lägga in dem som widgets här för provlyssning.


VARSÅ GODA! 

Med Kärlek från mig 💝    

    

AnnikaEdin Lek&Visa 2013